Enrolment options

English for Beginners 2

English for Beginners 2

Angol nyelvtanfolyam kezdőknek 2 - A1+ szint (English for Beginners 2 - Level A1+)

A mai oktatási rendszerben tevékenykedő pedagógusok számára az angol nyelv ismerete egyre inkább elengedhetetlenné válik. Akár az interneten található hatalmas mennyiségű szakanyaghoz kívánnak hozzáférni, akár a különböző területek híreiről szeretnének tájékozódni, esetleg projektekbe és partnerségekbe terveznek bekapcsolódni, az angol nyelv nélkülözhetetlen a céljaik eléréséhez.

Célunk az, hogy a résztvevők elsajátítsák az angol nyelv alapjait, hogy azt a későbbiekben bátran hasznosítsák a hétköznapokban. Legyen szó munkáról, utazásról vagy egy angol nyelvű folyóirat elolvasásáról, tanfolyamunk segíthet abban, hogy angol nyelvterületen vagy angol nyelvkörnyezetben is magabiztosak legyenek.

A képzés során a résztvevők alapszintű szókincset gazdagítanak, lehetőségük nyílik gyakorlatba ültetni a funkcionális nyelvezet elemeit. Mindemellett nyelvtani ismereteiket is bővítik és nem utolsó sorban feladatokon keresztül mélyítik el eddig meglévő és újonnan szerzett ismereteiket.

Képzésstruktúra:

  • 5x3 óra elmélet, melyet gyakorlatokkal rögzítünk és mélyítünk el
  • 5 óra egyéni munka

A képzés tartalma:

  • Alapszintű szókincs elsajátítása (Family members, Everyday objects, Animals, Nature, etc.)
  • Rövid párbeszédek, szófordulatok, kommunikációs gyakorlatok (Requests and Offers, Giving Advice, Congratulating, Apologising, etc.)
  • Nyelvtani fogalmak (Can, Should, Possessive ‘s, Prepositions of Place and Time, Past Tense of To Be, etc.)
  • Hallás utáni szövegértés (Listening Comprehension)
  • Rövid leíró szöveg megírása (Short Descriptive Composition)

Guests cannot access this course. Please log in.